Transportopgaver

Distribution

Ud over ad-hoc transportopgaver, udfører KTF distribution på fastlagte ruter.

Vi har ruter, der dækker det meste af Sjælland, men med størst koncentration i hovedstadsområdet. Vi kan modtage store godsmængder på læsseramperne i vores omlæsningshal, og distribuerer varerne med mindre biler.

Vi kan læsse af ved kantsten eller levere personligt til modtager. Ved leveringer til private, kontakter vi typisk modtager pr. sms dagen før levering finder sted med angivelse af tidsrum for leveringen.

Transportopgaver

Transportopgaver

KTF distribuerer dagligt varer til både erhverv og private. Vi kører dagligt i hovedstadsområdet og flere gange ugentligt i hele Sjællandsområdet.

Varerne køres fortrinsvis på små biler, der kan komme rundt både i Københavns – og andre byers – smalle gader samt i villakvartererne.

KTF klarer såvel pallegods som gods, der kræver tomands-håndtering. Med pallegods menes al gods, pakket på paller, der kan håndteres af en mand med løftevogn. Eksempler på tomands-håndtering kan være:

  • større møbler/sofaer/reoler, der skal bæres ind i stuen
  • opbæring af møbler/sofaer/reoler og lign. ad trapper
  • levering helt til dør fremfor kantsten
  • levering af byggematerialer, der ikke kan palleteres

Skal din virksomhed have noget med? Giv os et ring på 56 27 43 08 og hør, hvad vi kan tilbyde, eller læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor flytning og opbevaring.