Flytning

Flytning tilbydes hos KTF. Vi tilbyder alle former for flytning og services i forbindelse hermed i Køge.

En flytning tager som regel udgangspunkt i et besøg af en af vore medarbejdere. Formålet med besøget er først og fremmest danne et overblik over indbo, tilkørsels- og adgangsforhold, men også at svare på uafklarede spørgsmål i forbindelse med flytningen. Er der mange trapper eller etager, råder vi over et såkaldt “hejs” – en slags stige med elevatorslæde. Med et hejs kan vi sende indboet op eller ned uden om trapperne.

PRØV OS – VI ER BILLIGERE OG BEDRE, END DU TROR …

Andre services

KTF tilbyder også følgende serviceydelser:

Klaver – flygel – pengeskab

KTF har både erfaring med og de nødvendige hjælpemidler til at flytte
tunge ting – også når klaveret skal op på 2. Sal.

Pakkeservice når det gælder flytning

At flytte er både tidskrævende, hårdt arbejde, kræver planlægning m.v. – kort sagt: Der er nok at tage fat på. KTF tilbyder derfor hjælp til nedpakning og genudpakning af hele eller blot en del af dit/jeres indbo, så der er en opgave mindre at koncentrere sig om.

Flyttekasser & etiketter til flytning

Skal du/I flytte med KTF stiller vi flyttekasser og etiketter gratis til rådighed i flytteperioden. Flyttekasserne kan afhentes på vor adresse eller leveres mod betaling (beløbet vil fremgå af tilbudet). Når kasserne igen er tømt kontakter du/I os vedr. aflevering eller afhentning – så enkelt kan det gøres.

Skal du klare flytningen selv, men blot har brug for flyttekasser, kan du naturligvis leje eller købe flyttekasser hos os.

Ring for nærmere oplysninger på: 56 27 43 08 eller læs mere om hvad vi kan tilbyde indenfor lagerhotel, opbevaring eller transportopgaver.